“DİNAMİK DENETİM MODELİ” SÜRECİNDE EKİPLERİMİZ SAHADA

Yazdır / Tarih: 2021-03-23

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri , "Dinamik Denetim Modeli" süreci kapsamında denetimlerine devam ediyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile ülke genelinde kontrollü normalleşme döneminde yeni Dinamik Denetim Modeli sürecinin başladığını kaydetti.
Esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen konularında uyarılarda bulunan Başkan Tutal , "dinamik denetim modeli sürecinde yapılacak denetimlerde oluşturduğumuz ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerimiz, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde hizmet veren berber, kuaför ve pazar yerlerinde denetimler gerçekleştirdi. Kontrollerde, HES kodu sorgulaması yapılırken işyeri sahipleri ile vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmesinin kişisel ve toplum sağlığı için önemi hatırlatıldı. Esnaflarımızın tedbirlere uyup uymadığı kontrol edilerek gerekli uyarılarda bulunuldu. İnsan yoğunluğunun bulunabileceği yerlerde dezenfektan bulundurulması, sosyal mesafe kuralına uygun oturma düzeninin oluşturulması, maske kullanılması gerekli diğer tedbirlerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı” ifadelerini kullandı.