BELEDİYE EKİPLERİ KAR MESAİSİNDE

Yazdır / Tarih: 2021-03-25

Seydişehir Belediyesi ekipleri ikindi saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte meydana gelebilecek buzlanmalara karşı ana arterlerde bulunan cadde ve kavşaklarda kar temizleme çalışması yaptı.
Ekiplerin aniden başlayan ve ilçe genelinde etkili olan kar yağışı ile kar mesaisine başladıklarını kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kar ve buzla mücadelede Seydişehir Belediyesi olarak gerekli önlemleri aldıklarını belirtti.
Başkan Tutal, "Ekiplerimiz yağan kar nedeni ile yolların kapanmaması için bir taraftan kar temizleme faaliyetini yürütürken, diğer taraftan da solüsyon çalışması gerçekleştiriyor. Biz öncelikli olarak vatandaşımızın huzurunu ve rahatını düşünüyoruz, gündelik işlerinde herhangi bir aksama olmaması için ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor” dedi.
Seydişehir Belediye ekiplerinin 24 saat mesaide olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz karla mücadele kapsamında çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Şehrimize uzun süredir beklediğimiz kar yağışı ve bereketiyle birlikte geldi. Kırsal ve merkez olmak üzere 55 mahallemizdeki sokak ve caddeler de, 24 saat boyunca kar temizleme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Olası kar yağışı ve buzlanmaya karşın 30 araç ve ekipman, 60 personelimizle, bölge genelinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gerekli tedbir ve önlemlerimizi aldık” ifadelerini kullandı.