SEYDİŞEHİR'DE ŞEHİT POLİSLER UNUTULMADI

Yazdır / Tarih: 2021-04-07

Polis teşkilatının 176’ıncı yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Seydişehir Akyol Mezarlığında bulunan şehitlik ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.
Seydişehir’de Türk Polis Teşkilatı'nın 176’ıncı kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kutlama etkinlikleri sürüyor.
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan görev başında şehit düşen polis memurlarının aileleri ve emniyet müdürlüğü personeli şehit polislerin mezarlarını ziyaret ederek Kur’an’ı Kerim okundu ve dualar edildi.
Akyol Mezarlığında bulunan şehitlikte Seydişehir Emniyet Müdürülüğü personeli de hazır bulundu.
Seydişehir İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı,ülkenin bölünmez bütünlüğü, huzur ve güvenin sağlanmasında vatandaşların mutlu bir yaşam sürmesi için birçok meslektaşlarını şehit düştüğünü belirterek, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diledi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, polis teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıl dönümünü kutlayarak görevi başında şehit düşen kahraman polisleri rahmet, minnet ve şükranla andığını kaydetti