KAYMAKAM ERDOĞAN VE BELEDİYE BAŞKANI TUTAL'DAN PAZARYERİ DENETİMİ

Yazdır / Tarih: 2021-04-08

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Pandemi Mücadale Koordinatörü Ferhat Tükel pazaryerinde denetimlerde bulundu.
Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Covid-19 tedbirleri kapsamında pazar alanında incelemelerde bulunurken, esnafların ve vatandaşların maske ve mesafe kurallarına uyup uymadıklarını kontrol etti.
Kaymakam Erdoğan ve Başkan Tutal, ayrıca yaklaşan Ramazan ayı münasebeti le vatandaşların ve esnafın Ramazan ayını kutlayarak hayırlara vesile olmasını diledi.
Başkan Tutal; “yaklaşan ramazan ayı öncesi ve Covid- 19 tedbirleri kapsamında pazarcı esnafımız ve alışveriş yapan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımıza bereketli ve bol kazançlar dilerken maske ve mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunduk. Gözlemlediğimiz kadarı ile esnaflarımız ve alışveriş yapan hemşehrilerimiz kurallara riayet ediyor. Bizim hemşehrilerimizden ricamız maske ve mesafe kurallarına uymaları. Kalabalık ortamlarda daha dikkatli olmaları. Kurallara uyar ve dikkatli olursak inanıyorum ki bu salgının üstesinden gelebiliriz. Ben salgın sürecinde gerekli hassasiyeti göstererek kurallara uyan hemşehrilerimize ve görev yapan sağlık personelimize, ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerimize, ilçe jandarma komutanlığı ekiplerimize ve belediye personelimize teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullandı.
Kaymakam Erdoğan “Pazar yerinde esnaflarımız ve alışveriş yapan vatandaşlarımız genel itibarıyla kurallara uyuyor. Biz özellikle esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı maske konusunda görevli birimlerimiz ile sürekli uyarıyoruz. Tüm uyarılara rağmen kurallara uymayan vatandaşlarımıza haklarında yasal işlem yapılıyor. İlçemizdeki vatandaşlarımız kısıtlamalara büyük oranda uyuyorlar" dedi.