ZABITA EKİPLERİNDEN FIRIN DENETİMİ

Yazdır / Tarih: 2021-04-12

Seydişehir Belediyesi zabıta ekipleri ramazan ayı öncesinde ilçede faaliyet gösteren fırınlarda denetimlerde bulundu.
Başkan Tutal, ekiplerin belediye sınırları içerisinde bulunan ekmek fırınları ve imalathanelerde vatandaşların sağlığını korumak amacıyla denetimler yaptıklarını kaydetti.
Seydişehir Belediyesi zabıta ekiplerinin Ramazan ayı boyunca imalathaneler ve satış yerlerinde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı ve sosyal mesafe konusunda denetimlerine devam edeceği bildirildi.
Başkan Tutal; “ekiplerimiz Ramazan ayı önceki denetimlerinde hijyen koşulları, çalışanların temizliği, gramaj, kıyafet temizliği konusunda gerekli incelemelerini yaptı. Gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen iş yerleri ve imalathanelerde uyarılarda bulundu. Hem insan sağlığı hem de vatandaşlarımızın mağdur olmaması için denetimlerimiz ramazan ayı boyunca titizlikle sürdürülecek. Ramazan ayı içerisinde fırın işletmecileri için alınan kurallar hakkında da bilgilendirme yapan zabıta ekipleri kontrolleri yapılan fırınlarda herhangi bir sorunla karşılaşmadı. Bu denetimlerle vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasını amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.