GENÇLERİMİZ, YARINLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Yazdır / Tarih: 2021-05-18

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Mehmet Tutal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, Türkiye’nin geleceği gençlerin, yarınların teminatı olduğunu kaydetti.
Milli ve manevi değerlerine bağlı, saygı ve hoşgörü içinde olan donanımlı gençlerle, Türkiye’nin geleceği teminat altındadır diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Bağımsız ve müreffeh yarınlara yürüyüşümüzün başlangıcı olan 19 Mayıs, aziz milletimizin hürriyetinden vazgeçmeyeceğini, hiçbir şartta himaye altına girmeyeceğini, özgür iradesine her koşulda sahip çıkacağını tüm dünyaya ilan ettiği gündür. Özgürlüğümüzün, egemenliğimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı gençlerimiz Cumhuriyetin ilerlemesinin, gelişmesinin ve büyümesinin en büyük güvencesidir.
İstiklal mücadelemizin sembolü olan bu günün, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan edilmesi , gençlik ve spor bayramı olarak ilan edilmesi de çok önemlidir. Bizler, genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, dünya gençleriyle rekabet edebilecek birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü sosyal ve kültürel imkanlarımızı gençlerimize seferber ediyoruz.
Sizlerden çok büyük başarılar bekliyor ve sizlere güveniyorum. Üstlendiğiniz büyük sorumluluğun bilinciyle çok çalışacağınıza, Cumhuriyetimize kararlılıkla sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Gençlerimizin görev ve sorumluluğu, bu değerli emaneti yaşatarak sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak olacaktır. Bugün bizlerin bulunduğu konumlara yarın gençlerimiz geleceklerdir. İşte bu nedenle gençlerimize yaptığımız her hizmet, aslında ülkemiz geleceğine yapılmış birer yatırım olarak değerlendirilmelidir. Bir millet, gençlerini iyi yetiştirebildiği ve onlara, kendilerini ispat edecek imkanlar sunabildiği sürece ilerleyebilir.
Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, ülkemizin düşman işgalinden kurtulmasına vesile olan, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnetle yad ediyor, milletimizin en büyük zenginliği olan gençlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.