GÖLYÜZÜ MAHALLE YOLUNUN STANDARDI YÜKSELİYOR

Yazdır / Tarih: 2021-05-24

Gölyüzü Mahalle yolunun standardı Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla yükseltiliyor. Antalya Çevre yolu bağlantı noktası ile Gölyüzü Mahallesi arasındaki 6 kilometrelik mahalle yolunda yürütülen genişletme çalışmalarının akabinde Gölyüzü mahallesinin yolları asfaltlanarak standardı yükseltilmiş olacak.
Gölyüzü mahalle yolunda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Gölyüzü mahallesinin önemli bir sorununu çözerek ve mahalle sakinlerine daha konforlu ve kullanışlı bir yol sunacaklarını belirtti.
6 km’lik mahalle yolunda yürütülen çalışmaları kısa zamanda tamamlamayı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, “Gölyüzü Mahalle sakinlerimizin yıllardır yapılmasını beklediği ve kanayan yarası haline gelen mahalle yolumuzun standardını yükselterek mahalle sakinlerimizin sorununa neşter vuruyoruz. Bu kapsamda Gölyüzü mahallemiz ile Antalya Bağlantı yolu arasındaki 6 km’lik alanda yol genişletme çalışması yürütüyoruz. Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz yol genişletme çalışmamız tamamlandığında mahalle yolumuzu asfaltlayarak bu yolun standardını daha da yükselteceğiz. Bu vesileyle çalışmaların mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.