SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

Yazdır / Tarih: 2021-07-01

Çocukların yaz tatillerinin daha verimli geçirmeleri, boş vakitlerini değerlendirebilmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları amacı ile “Seydişehir Yaz Spor Okulları"na ön kayıtlar başlıyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün imzaladığı protokol gereği kayıtlar internet sitesi üzerinden Sporkonya.com.tr adresinden, 444 55 42 (dahili 3824/25) numaralı hatlardan 6 - 16 yaş arası gençler 01 - 07 Temmuz tarihleri arasında kayıtlarını online olarak yapabilecek.
Seydişehir Belediyesi Yaz Spor okullarında 15 farklı branşta kayıt alınabileceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Seydişehir Atatürk Spor salonumuzda 25 antrenörümüzle birlikte 6 – 16 yaş arası çocukları kapsayan eğitimler için ön kayıtlar 01 - 07 Temmuz tarihlerinde internet üzerinden yapılacak. Kayıtlarını tamamlayan veliler ve öğrencilerimize gönderilecek bilgilendirme mesajına göre kurslarımız başlayacak.
Seydişehir Yaz Spor Okulu eğitimleri 10 Temmuz Cumartesi günü başlayacak ve 27 Ağustos 2021 Cuma günü sona erecek.
Sporcularımıza pandemi kuralları gereği hijyenik şartlarda branşlarında profesyonel antrenörler eşliğinde eğitimler verilecek. Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Karate, Taekwondo, Judo, Güreş, Kick Box, Halter, Okçuluk, Masa Tenisi, Badminton, Bocce, Dart olmak üzere olmak üzere toplam 15 branşta eğitimler verilecek” ifadelerini kullandı.
Amaçlarının gençlerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri için sportif faaliyetlere özendirmek olduğunu kaydeden Başkan Tutal; “ilçemiz sportif faaliyetlerde Konya genelinde adından söz ettiren bir ilçe konumunda. Sportif faaliyetlerimize ve sporcu gençlerimize sporu sevdirmek ve bu konuda kendilerini geliştirip ilerlemelerini sağlamak amacıyla yaz spor okulumuzdan birçok sporcumuz, kulüp bünyesinde lisanslı sporcular oldu. Seydişehir sportif faaliyetlerde başarılı gençlerimizi içerisinde barındırıyor. Amacımız Seydişehir Belediyesi olarak gençlerimize sahip çıkmak ve sportif eğitimi yaygınlaştırmak. Bu projemizin hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Spor İlçe Müdürümüz Soner Balcı’ya ve eğitimci antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.