BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ GECESİNE DAVET

Yazdır / Tarih: 2021-07-14

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşları “15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliklerine davet etti.
Ülke genelinde olduğu gibi Seydişehir'de de darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliğe dair hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Tutal “yeniden dirilişimizin sembolü haline gelen ve milletimizin kahramanlık destanı yazdığı 15 Temmuz gecesi ve o gecede yaşanılan hadiseler yıllar geçse de unutulmayacak, unutturulmayacak.
5 yıl önce 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydişehir’de de hain darbe girişimine karşı dimdik ayakta duran, vatan, millet, bayrak aşkıyla yoğrulan Seydişehirli hemşehrilerimizle birlikte darbe girişiminin 5. Yılında da 15 Temmuz Perşembe günü hep birlikte bu geceyi unutturmayacağız.
Hem aziz şehitlerimizi anmak hem de o gece yazılan kahramanlık destanını hatırlamak amacıyla 15 Temmuz Perşembe akşamı Saat 21.00’da başlayacak olan “15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programı Milli İrade Meydanında demokrasi nöbetimizle devam edecek. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi 15 Temmuz Perşembe günü Milli İrade Meydanımızda “Türkiye Geçilmez” diyerek düzenleyeceğimiz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programına davet ediyorum.
Ayrıca programa katılacak olan vatandaşlarımızdan ricamız namaz seccadelerini yanlarında getirerek maske ve mesafe kurallarına uygun şekilde nöbetimize iştirak etmeleridir” ifadelerini kullandı.