SEYDİŞEHİR YAZ SPOR OKULLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2021-08-13

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Yaz Spor Okullarında eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.
Başkan Tutal, kapalı spor salonunda Belediye Yaz Spor Okulları bünyesinde devam eden Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Karate, Taekwondo, Judo, Güreş, Kick Box, Halter, Okçuluk, Masa Tenisi, Badminton, Bocce, Dart branşlarında eğitim gören öğrencileri ziyaret etti.
Belediye Yaz Spor Okulları bünyesindeki öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Tutal, antrenörlerden verilen spor eğitimleri hakkında bilgi aldı.
Yaz Spor Okulları ziyaretinde Başkan Tutal’a İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Soner Balcı da eşlik etti.
Gençlere ve sportif aktivitelere önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaz spor okullarında eğitim gören geleceğin sporcularıyla bir araya gelerek çocuklarla sohbet etti.
Sportif faaliyetlerle ilgilenen çocukların akademik alanlarda da başarılı olduklarını kaydeden Başkan Tutal, “Yaz spor okulları ile çocuklarımızın eğlenerek öğrenmeleri, sporla paylaşım ve dayanışmayı geliştirmelerini ve keyifli bir tatil geçirmelerini istiyoruz. Gençlerimize değer veriyor, onları teşvik ederek sportif alanlarla başarılı olabilmeleri için gerekli her türlü desteği imkanlarımız ölçüsünde sağlıyoruz. Amacımız sporcu gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesini sağlamak.
Gençlerimiz bizim geleceğimizin teminatıdır. Bizim gençlerimizden isteğimiz milli ve manevi değerlerini özümseyen, ahlaklı, yardımsever, hoşgörülü, insanlara iyilik yapan bireyler olmalarıdır. İyi bir sporcu olarak yetişmesi ve ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırmalarıdır. Bu yıl olimpiyatlara katılan sporcu gençlerimizin almış olduğu başarılar bizleri gururlandırdı. Ben inanıyorum ki sizlerin arasında da bu başarıları elde edecek kardeşleriniz var. Eğer istersek ve gayret edersek başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Başarmak için inanmamız ve çok çalışmamız gerekir. Bu kural sadece sportif başarılarda geçerli değil sosyal hayatımız, iş hayatımız ve akademik hayatımız için de geçerlidir.
Sporcu isek iyi bir sporcu, milli sporcu olmamız ve uluslararası müsabakalarda ay yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırmamız gerekiyor. Öğrenci isek çok iyi fakülteler kazanmalıyız. Kendimizi iyi yetiştirmeliyiz. İyi sporcu, iyi insan, iyi bir eğitimci olmalıyız ki vatanımıza ve milletimize daha faydalı birer birey olalım. Yaz tatillerini verimli bir şekilde geçiren öğrencilerimize, öğrencilerimizin sportif eğitimlerini sağlayan antrenörlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.
Başkan Tutal, bir süre çocukların maçlarını izledi ve çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye Başkanı'nın kendilerine gösterdiği yakın ilgiden memnun kalan öğrenciler ve velileri Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür ederek yaz spor okullarının gelecek yıllarda da devam etmesi temennisinde bulundular.