BAŞKAN TUTAL’DAN KAYMAKAM PİŞKİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2021-09-15

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Seydişehir’e atanan ve görevine başlayan Kaymakam Deniz Pişkin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İlçedeki faaliyetler, hizmetler ve yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunan Başkan Tutal, birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışmaya devam ederek Seydişehir’i daha iyi yerlere taşıyacaklarını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Pişkin, Seydişehir için gece gündüz demeden işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.
Kaymakam Deniz Pişkin’e hoş geldin dileklerini ileten Başkan Tutal, “İlçemiz, bir Seyyid’in maneviyatıyla, öğretileriyle yoğrulmuş bir şehirdir. Böylesi bir manevi iklimde Seydişehir’imizin insanlarına hizmet etmek, en güzel olgulardan birisidir. Bu hizmet de uyum ve ahenk içerisinde taçlanarak Seydişehir’imizi daha iyi yerlere taşımaktadır. Bu şuurla bu güne kadar ilçemize birçok proje kazandırdık, yeni projeler kazandırmak için de var gücümüzle, uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle Kaymakamımız Deniz Pişkin’e tekrardan ilçemize hoş geldiniz dileklerimi iletiyor, yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Kaymakam Pişkin, Seydişehir için el ele vererek birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalışacaklarını ifade ederek, “böylesi bir manevi iklimle bütünleşin Seydişehir’e hizmet etmenin heyecanını yaşıyorum. İnşallah ilçemiz için önem taşıyan tüm projeleri Seydişehir’e kazandırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.
Başkan Tutal’ın ziyaretine Seydişehir Belediyesi Meclis Üyeleri Durmuş Onar ve Mehmet Çetiner de eşlik etti. Ziyaretin akabinde Başkan Tutal, Kaymakam Pişkin’e Seydişehir’in tarihi ve kültürel miraslarının yansıtıldığı rölyef takdim etti.