KAYMAKAM PİŞKİN’DEN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2021-09-17

Konya’nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a iade-i ziyarette bulundu.
Seydişehir'e yeni atanan ve geçtiğimiz hafta göreve başlayan Kaymakam Pişkin, kendisine yapılan ziyaretlerin ardından Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.
İlçeye yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunan Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede iki kurumun işbirliği içerisinde Seydişehir’in geleceği için yapabilecek projeler ve yatırımlar hususunda görüş alışverişinde bulundu.
Seydişehir'in güzel bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Deniz Pişkin, “Seydişehir'de görev yapacağım süre içerisinde vatandaşlarımızın huzur ve refahı için belediyemiz ve diğer sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile el ele, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız" dedi.
Kaymakam Pişkin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal ise, “Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın timsali olan ilçemizde her zamanki gibi büyük bir uyum içinde Seydişehir’imiz için çalışmaya devam edeceğiz. Seydişehir'imize kazandıracağımız güzel yatırımlar ve hizmetler için el ele vererek bu hizmetlere yenilerini ekleyeceğiz. Bu vesileyle tekrardan sayın kaymakamımıza görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Kaymakam Deniz Pişkin’in Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı iade-i ziyaretinde Seydişehir Belediyesi Birim Müdürleri de hazır bulundu.