BAŞKAN TUTAL, ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ HER ZAMAN ONUR KAYNAĞIMIZ OLMUŞLARDIR"

BAŞKAN TUTAL, ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ HER ZAMAN ONUR KAYNAĞIMIZ OLMUŞLARDIR
Yazdır / Tarih: 2021-09-18

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Tutal, vatan topraklarını korumak ve savunmak için canlarını feda etmeyi göze alan şehit ve gazilerimiz her zaman onur kaynağımız olmuşlardır” dedi
Başkan Tutal, "Türk milletinin şanlı tarihi birçok gururla doludur. Şehit ve gazilerimizin gösterdiği fedakârlıklar sayesinde bugün huzur içinde yaşıyor, geleceğe umutla ve güvenle bakıyoruz. Bizler, bir ve beraber olduğumuz müddetçe kimsenin bu ülkeyi ve bu milleti bölmeye gücü hiçbir zaman yetmeyecektir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklalini koruma uğruna canları pahasına kahramanlık ve fedakârlık gösteren gazilerimize sahip çıkmak, yaşadıkları sıkıntıları bir nebze olsun azaltmak boynumuzun borcudur. Vatanımızı canından aziz bilen şehitlerimizin yakınları ve gazilerimize layık oldukları saygıyı göstermek, onurlu ve vakur bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak en önemli sorumluluklarımızdan biridir.
Şanlı tarihimiz boyunca yüz binlerce şehidimizin kanlarıyla suladığı mukaddes topraklarımızda küresel şer odakları birliğimizi, dirliğimizi bozarak kötü emellerine ulaşmayı hedeflemektedirler. Bizler millet olarak tek yumruk, tek yürek olduğumuz sürece vatan hainleri hiç bir zaman bu emellerine ulaşamayacaklardır. Vatanımızın huzurunu ve bütünlüğünü korumak için millet olarak hepimiz en önde koşmaya her daim hazırız.
Uğruna büyük bedeller ödenerek vatan kılınan bu topraklar, bizlere şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir. Bu nedenledir ki şehit yakınlarımız ve kahraman gazilerimiz, vatanımızın bizlere yüce bir emanetidir.
Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ile özgürlüğümüz için bugüne kadar şehitlik mertebesine ulaşan tüm kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kahraman Gazilerimizin 'Gaziler Günü' nü kutluyor, sağlıklı uzun ömürler niyaz ederek sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.