SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ WiFi KULLANIMI

Yazdır / Tarih: 2021-09-22

Seydişehir Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ilçedeki vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunabilmek amacıyla Milli İrade Meydanı ve Hükümet Konağı yanında bulunan parka Wi-Fi kablosuz internet cihazı yerleştirdi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hemşehrilerinin bilgiye ulaşmalarını sağlamak ve öğrencilerin ev ödevlerine yardımcı olmak amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını kaydetti.
Sosyal Belediyecilik gereği hemşehrileri ve öğrencilerden gelen talepleri yanıtsız bırakmadıklarını kaydeden Tutal;” Milli İrade Meydanı ve Hükümet Konağı yanında iki farklı noktaya monte edilen ve 7’den 77’ye herkesin ücretsiz olarak yararlanacağı ücretsiz internet hizmetimiz başladı” ifadelerini kullandı.
Başkan Tutal;” Ücretsiz internet uygulamasından faydalanmak isteyen vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz telefon veya tabletinden kablosuz ağlardan Seydişehir Belediyesi adına bağlanacak. Ekranda oluşan yeni kullanıcı bilgilerinden şifre oluşturarak daha sonra kullanıcı girişinden oluşturduğu şifreyi girerek Milli İrade Meydanı ve Hükümet Konağı civarında internetten ücretsiz olarak yararlanabiliyor” dedi.
Bu hizmetten yararlanabilmek için her kullanıcının akıllı telefon, tablet bilgisayar veya dizüstü bilgisayar ile ücretsiz internet noktalarından Wi-Fi kablosuz ağına bağlanması gerekiyor.