TERMAL KAPLICANIN AÇILIŞ VE KAPANIŞ SAATLERİ DEĞİŞTİ

Yazdır / Tarih: 2021-09-22

Kaplıca severlerin yoğun ilgi gösterdiği Seydi Şifa Termal Tesislerinde açılış ve kapanış saatleri değişti.
2021 yılında Seydişehir Belediyesi tarafında yapımı tamamlanan ve vatandaşların hizmetine açılan pandemi sürecinde bir süre kapanan ve yeni normalleşme süreciyle birlikte yeniden hizmet vermeye başlayan Seydişehir Belediyesi Seydi Şifa Termal Tesisleri yoğun ilgi gördü.
Seydişehir ilçe merkezine 5 km mesafede, Beyşehir yolu üzerinde yer alan Seydi Şifa Termal Tesislerinin sahip olduğu termal su, hiçbir soğutma ve dinlendirme işlemleri uygulanmadan tüm mineralleriyle termal tesise ulaşmasıyla bölgenin en şifalı termal suları arasında yer alıyor.
Termal kültürünün gün yüzüne çıkarıldığı ve ziyaretçileri tarafından şifalı suları bakımından ve çalışan personel bakımından tam not alan Seydi Şifa Termal Tesisleri haftanın her günü 09.00 ile 22.30 saatleri arasında hizmet verecek.
2000 yıllık termal kültürümüzün bizlere verdiği tecrübeyle hizmet veren sosyal tesislerimizde kullanılan su, birçok hastalığı tedavi edici özelliğe sahiptir. 43 derece sıcaklıkla hiçbir işlem uygulanmadan tesislerimize ulaşan şifalı sular, özellikle romatizmal hastalıklar, eklem ağrıları, egzama, depresyona bağlı psikolojik rahatsızlıklar, kronik tekrarlayan ülserler, mide ve ince bağırsakların fonksiyonel rahatsızlıkları, gut hastalığı, kronik idrar yolları iltihapları, cilt hastalıkları, sedef hastalığı, bel ve boyun ağrıları gibi hastalıkları tedavi edici özelliğe sahiptir.
Hijyen ve pandemi kurallarının dikkate alındığı etkili ve şifalı sularımızın kullanıldığı termal tesisimiz hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlarımız, 0332 582 47 70 ve 0530 610 12 04 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirler” dedi.