BAŞKAN TUTAL, MESLEKTAŞLARININ ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Yazdır / Tarih: 2021-11-25

Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenleri okullarında ziyaret etti. Meslektaşlarının Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Seydişehir'de farklı okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevinde bulunan ve daha sonra belediye başkanlığı görevine seçilen Mehmet Tutal, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu dünyaya yeniden gelse yine öğretmen olmak istediğini kaydetti.

Seydişehir merkez ve mahallelerinde görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Öğretmenlik zor bir görev. Masum, temiz, yaratılmışa en uygun şekilde hayatını devam ettiren kirlenmemiş dimağlarla uğraşıyoruz. Dolayısı ile zor olmasına rağmen en şanslı meslek guruplarından birisi öğretmenlik. Ben 24 Kasım ‘da kendimi daha çok öğretmen olarak hissediyorum. Çünkü birçok öğrencim var ya ziyaretime geliyorlar ya da telefonla arayarak günümü kutluyorlar. Bu yüzden öğretmenlik mesleğinin benim için ayrı bir önemi var. Ben bu noktada gününüzü kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

Taraşçı Şehit Okan Altıparmak Orta Okulu Müdürü Celalettin Örküt, Merkez İlkokulu Müdürü Yasin Öşekçi , Mahmut Esat Ortaokulu Müdürü Süleyman Boztepe, Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Müdürü Adıgüzel Teke, Seydişehir Anadolu Lisesi Müdürü Hayrettin Topuz, Seydişehir Seyyidharun Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Uçan Başkan Tutal'ın Öğretmenler Gününü kutladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tarafından merkez ve kırsal mahallelerde görev yapan tüm öğretmenlere ve eğitim görevlilerine günün anısına kalem takdim edildi.