DERECEYE GİREN MİNİK TAEKWONDOCULARDAN BAŞKAN TUTAL’A ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2021-11-26

13-14 Kasım tarihlerinde Konya’da düzenlenen Atatürk Kupası Minikler Taekwondo şampiyonasında dereceye giren Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.
Elde ettikleri başarılardan dolayı minik sporculara ve antrenör Mustafa Sevinç’e teşekkür eden Başkan Tutal, sporcuların başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
Seydişehir Belediye Spor Kulübünün 13 farklı branşta eğitim verdiğini, bu eğitimlerin karşılığını almaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Tutal, “2014 yılında 68 olan lisanslı sporcu sayısı, 7 yılda 13 farklı branşta 2 bin 200’e ulaştırarak Seydişehir Belediye Spor Kulübü olarak büyük bir atılım yaptık. Bu sayıyı arttırmak için spora olan desteğimiz ve yatırımlarımız her geçen gün artarak devam edecek. Her bir sporcumuzun başarılarıyla gurur duyuyor, hepinizi tebrik ediyorum. Bu gurur sadece bizlerin değil, tüm Seydişehir’imizin gururudur. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Konya’da gerçekleştirilen Atatürk Kupası Minikler Taekwondo şampiyonasında elde edilen başarılar hakkında bilgi veren antrenör Mustafa Sevinç, “13-14 kasım tarihlerinde düzenlenen şampiyonada Seydişehir Belediye Spor Kulübü olarak Taekwondo branşında 4 birincilik, 3 ikincilik ve 4 de üçüncülük elde ettik. 27 kiloda Efsun Ala, 33 Kiloda Ayşe Demirok, 57 Kilolarda Ayşe Nida Acır ve Mert Sevinç öğrencilerimiz 1’incilik elde ettiler. Bunun yanında 40 Kiloda Gizem Kara, 45 Kiloda Tusem Buğdaycı, 36 Kiloda Yakup Efe İnceyol ise 2’ncilik elde ettiler. Son olarak da 27 Kiloda Ceren Cesur, 36 Kiloda Azra Kuru, 45 Kiloda Melek Naz Gül ve 50 Kiloda Erva Kadriye Yılmaz 3’üncülük başarışı gösterdiler. Bu başarılar sonucunda da takım halinde şampiyonada 1. olduk. Gençlerimize ve sporcularımıza vermiş olduğunuz destekler dolayısıyla tüm sporcularımız adına sizlere teşekkür ediyoruz. Bu başarıların artarak devam etmesi için sizlerin desteğiyle daha fazla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Konuşmaların akabinde şampiyonada başarı gösteren tüm sporculara Başkan Tutal hediye takdim ederek tek tek tebrik etti.