KONYA TANITIM GÜNLERİNDE SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ STANT AÇTI

Yazdır / Tarih: 2022-01-07

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) tarafından İstanbul Yenikapı Fuar Alanında bu yıl 6. si düzenlenen "Konya Tanıtım Günleri"ne katılan Seydişehir Belediyesi açtığı stantla ilgi odağı oldu.

İstanbul Yenikapı Fuar Alanında 06-09 Ocak tarihleri arasında yurtiçi ve yurtdışından binlerce misafirin ağırlanacağı, Konya’ya özgü yöresel ve kültürel değerler başta olmak üzere şehrin tarihi, kültürel ve sosyal yapısının tanıtıldığı fuarda Seydişehir Belediyesi de yerini aldı.

Seydişehir’in yöresel ve kültürel değerlerinin tanıtıldığı Seydişehir standında birçok misafir ağırlanarak yöresel Seydişehir Leblebisi ikram ediliyor.

Seydişehir’in yöresel ürünlerinin, kültürel değerlerinin ve doğal güzelliklerinin farklı illerde düzenlenen fuarlar aracılığıyla tanıtılmaya devam edildiğini söyleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm İstanbulluları ve İstanbul’da yaşayan Seydişehirli hemşehrilerini Seydişehir Belediyesi standına davet etti.

Fuarda Seydişehir’in sahip olduğu termal kültürünün de tanıtıldığını sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “bu yıl Seydi Şifa Termal Tesislerimizle birlikte Yenikapı Fuar alanında yer alıyoruz. Seydişehir’imizin yöresel ve kültürel değerleri ile doğal güzelliklerinin tanıtılmasının yanı sıra ilçemizin sahip olduğu 2 bin yıllık termal kültürünü de Seydi Şifa Termal Tesislerimiz aracılığıyla tanıtıyor, tüm ziyaretçileri ilçemize davet ediyoruz. 4 gün boyunca açık olacak standımıza tüm İstanbulluları ve Seydişehirli hemşehrilerimizi çay içmeye davet ediyorum. Ayrıca standımızı ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Hemşehrimiz Murat Kurum başta olmak üzere, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta’ya, İstanbul Valimiz hemşehrimiz Ali Yerlikaya’ya, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, İstanbul ve Konya’mızın ilçe belediye başkanlarına ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yöresel ürünleri, doğal güzellikleri ve kültürel değerleriyle fuarın ilk gününde ziyaretçilerin ilgi odağı olan Seydişehir Belediyesi standı, fuar sonuna kadar misafirlerini ağırlamaya devam edecek.