RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ YAŞLILAR UNUTULMADI

Yazdır / Tarih: 2022-05-01

Seydişehir Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde yaşlı ve evinden çıkamayacak durumda olan vatandaşlara bayram tıraşı hizmeti sundu.

Rahatsızlıkları nedeniyle evlerinden çıkamayan yaşlı ve bakıma muhtaç hemşehrilerini Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı öncesi unutmadı.

Başkan Tutal, sosyal belediyecilik anlayışı gereği hasta ve yaşlıların ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile başlatılan çalışmaların bayram öncesinde devam ettiğini kaydetti.

Başkan Tutal "yaptığımız ziyaretler sonucu durumları elverişli olmayan yaşlılarımızın böyle bir hizmete ihtiyacı olduğunu gördük. Yaşlı ve engelliler ile evden çıkamayacak derecede hasta olan yaşlılarımıza yönelik berber hizmeti veriyoruz. Ekiplerimiz evlerine giderek yaşlılarımızın saç ve sakal tıraşlarını yapıyor. Onların hayır dualarını alıyoruz. Ekiplerimiz bugün de yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ederek bayram tranşlarını yapıyor.Biz her zaman her koşullarda yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç hemşerilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Bugün vesilesiyle başta yaşlılarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Tıraş ihtiyaçları giderilen yaşlılar, daha önce böyle bir hizmet görmediklerini, Bayram öncesi kendilerini düşünen Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür etti.