BAŞKAN TUTAL VE ATALAY İLÇE SORUNLARI İÇİN BAYRAM MESAİSİNDE

Yazdır / Tarih: 2022-05-02

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’yı ziyaret ederek Alacabel tüneli ve ilçenin sorunları ve projeleri konusunda istişarelerde bulundular.
Belediye Başkanı Tutal ve İlçe Başkanı Atalay, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın da katıldığı Konya İl Başkanlığı bayramlaşma programı kapsamında ziyaret etti.
İlçenin sorunları, ilçede yapılması planlanan yatırımlar ve projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Antalya yolunda devam eden Alacabel tüneli çalışmalarının değerlendirmesini yaptık. Ayrıca yeni yapılacak olan hastane binamız, ilçede sağlık alanında yaşanan sorunlar, norm kadrodaki doktor eksikliği, belediye çalışmalarımız ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda istişarede bulunduk. Çok verimli bir görüşme gerçekleşti. Genel Başkan Yardımız, Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta, Alacal tünelinin ve diğer konularda konunun takipçisi olacağını ve tünelin hızlı bir şekilde tamamlanması için yoğun çalışmalarına devam edeceklerini bizlere söyledi. Seydişehir'in sorunları ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta’ya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.