SEYDİŞEHİR KİTAP GÜNLERİNDE YAZARLARDAN SÖYLEŞİ

Yazdır / Tarih: 2022-05-11

Seydişehir Belediyesi, tarafından bu yıl 3. düzenlenen Kitap günlerinde yazarlar konferans, imza günü etkinliği ve söyleşi gerçekleştirdi.

Kitap Günleri kapsamında ilçede eğitim veren liseler, eğitim kurumları ve Kuran Kurslarında Yaşar Koca, Kazım Öztürk Suğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, Atilla Yaramış Seyyid Harun Anadolu Lisesinde öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Seydişehir Belediyesi 3. Kitap Günleri kapsamında yine Nur Dünya Kaplan, Tayyar Yıldırım, Osman Bozdemir, Hakkı Balcı, Bahaddin Paslı, Fatma Şeref Polat, Muhammet Uzun, Mustafa Dinç, Kazım Özütürk, Atilla Yaramış, Yaşar Koca, Baran Özdemir kitap günlerinin düzenlendiği Milli İrade Meydanında imza günü etkinliği düzenledi.

Seydişehir’e ilk defa gelen ve farklı bir havasının olduğunu kaydeden yazarlar Seydişehir’de düzenlenen kitap günlerinin çok büyük bir hizmet olduğunu kaydederek Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür ettiler.

Seydişehir Belediyesi 3. Kitap Günleri kapsamında birbirinden değerli yazarları Seydişehirlilerle buluşturduklarını ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz kitap günlerimizde birbirinden kıymetli yazarlarımızı Seydişehirlilerle buluşturuyoruz. Seydişehir’imizde gelenek hale getirdiğimiz kitap günlerimizde bizleri yalnız bırakmayarak kitap günlerimize katılan tüm yazarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.