KİTAP GÜNLERİNDE YAZARLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

Yazdır / Tarih: 2022-05-13

Seydişehir Belediyesi, tarafından bu yıl 3. sü düzenlenen Kitap günlerinde yazarlar konferans, imza günü etkinliği ve söyleşilerine devam ediyor.

Kitap Günleri kapsamında Ahmet Melih Karauğuz Enis Şanlıoğlu Lisesi, Vural Kaya Seydişehir Anadolu Lisesi, Oratakaraören Şehit Mustafa Tünel Çok Proğramlı Lisesi, Abdulkerim Temizcan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Salih Sedat Ersöz Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Ayrıca yazarlardan  İzzet Eker, Ahmet Melih Karauğuz, Salih Sedat Ersöz, Abdulkerim Temizcan Milli İrade Meydanında imza günü etkinliği düzenledi.

Seydişehir Belediyesi tarafında düzenlenen kitap günlerinin çok büyük bir hizmet olduğunu kaydeden yazarlar Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a göstermiş olduğu ev sahipliği ve ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Seydişehir Belediyesi 3. Kitap Günleri kapsamında birbirinden değerli yazarları Seydişehirlilerle buluşturduklarını ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz kitap günlerimiz festival havasında geçiyor. Öğrencilerimizi ve kitap severlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Bilinçli ve başarılı bir nesil yetiştirmek ve gençlerimize  kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacı ile  bu konuda üzerimize ne düşerse yapacağız. Kitap günlerimizde bizleri yalnız bırakmayarak kitap günlerimize katılan tüm yazarlarımıza ve hemşehrilerimize  teşekkür ediyorum” dedi.