KÜLTÜR ELÇİLERİNDEN ANLAMLI FARKINDALIK

Yazdır / Tarih: 2022-05-23

Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından imzalanan Kültür Elçileri Değerler Eğitimi projesi kapsamında Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, proje kapsamında Gökçehüyük Şehit Muhsin Kiremitçi Mesire alanında çevre temizliği yaparak anlamlı bir farkındalığa imza attı.

İlçede eğitim gören lise öğrencilerinin milli ve manevi değerlerini benimsemesi, medeniyet kültürünü özümsemesi ve toplumsal değerlerimizi öğrenmesi amacıyla Seydişehir Belediyesi tarafından hazırlanan Kültür Elçileri Değerler Eğitimi projesi kapsamında “Temiz, Titiz, Nizami ve İyi Niyet” konusunda Seydişehir Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde eğitim gören 25 Kültür Elçisi, anlamlı bir farkındalığa imza attı. Etkinlik kapsamında öğrenciler Gökçehüyük Şehit Muhsin Kiremitçi Mesire alanında çevre temizliği yaptı.

Anlamlı bir farkındalığa imza atan Kültür Elçilerini tebrik eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Kaymakamlığımız ile birlikte yürüttüğümüz Kültür Elçileri Değerler Eğitimi Projemiz tüm okullarımızda çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Gençlerimizin milli ve manevi değerlerimizi özümsemesi, medeniyet miraslarımızı benimsemesi ve bilgiden hikmete ulaşabilmesi amacıyla projemizin “Temiz, Titiz, Nizami ve İyi Niyet” konusu kapsamında Seydişehir Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesindeki Kültür Elçilerimiz Gökçehüyük Şehit Muhsin Kiremitçi Mesire alanımızda çevre temizliği gerçekleştirdi. Projemiz kapsamında belirlenen değerlerimiz diğer okullarımızda çeşitli etkinliklerine uygulanmaya devam ediyor. Çevre temizliğine katılan Kültür Elçilerimizi tekrardan tebrik ediyor, farkındalık etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.