ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN GÖRSEL SANATLAR VE TEKNOLOJİ SERGİSİ

Yazdır / Tarih: 2022-06-13

Seydişehir Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan yılsonu görsel sanatlar ve teknoloji sergisi açıldı.

Seydişehir Belediyesi Enderun Gençlik Merkezinde gerçekleşen, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, okul müdürleri, veliler ve öğrencilerin katıldığı açılış töreninde, öğrencilerin eserleri beğeni topladı.

Okul Müdürü Süleyman Boztepe, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Bir yıl boyunca öğrencilerimiz tarafından yapılan ve hazırlanan sergideki özgün eserlerin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Doğru yönlendirme ile yeteneklerinin ortaya çıkmasıyla güzel bir sergi ortaya çıktı" diye konuştu.

İçlerindeki düşüncelerini resim olarak kağıda döken öğrencilerin çok güzel eserler ortaya çıkardığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “öğrencilerimiz tarafından hazırlanan resimler birbirinden güzel çalışmalar. El becerilerini geliştirmek adına yapılan sosyal aktiveler her zaman önemli olmuştur. Bugün bu eserlerin Belediyemiz Enderun Gençlik Merkezinde sergilenmesi de sergimize ayrı bir anlam katmıştır. Gençlerimizin hizmetine sunduğumuz gençlik merkezimiz, sadece ders çalışma anlamında değil sanatsal ve kültürel faaliyetler için de gençlerimiz bu mekanı kullanabilecekler. Bu vesileyle gençlerimizin yapmış oldukları eserlerin ortaya çıkmasında emeği geçen okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve emek vererek resimleri hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların akabinde Başkan Tutal, öğrencilerin eserlerini tek tek inceleyip bilgi aldı.