SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR

Yazdır / Tarih: 2022-06-13

Çocukların yaz tatillerinin daha verimli geçirmeleri, boş vakitlerini değerlendirebilmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları amacı ile “Seydişehir Belediyesi  Yaz Spor Okulları”na kayıtlar başladı.

Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün birlikteliğinde başvurular 13 Haziran Pazartesi günü başlayıp 1 Temmuz Cuma gününe kadar Atatürk Spor Salonundan yapılabilecek.

Seydişehir Belediyesi Yaz Spor okullarında 15 farklı branşta kayıt alınabileceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Seydişehir Atatürk Spor salonumuzda antrenörlerimizle birlikte 7-18 yaş arası çocukları kapsayan eğitimler için ön kayıtlar 13 Haziran Pazartesi günü başlayıp 01 Temmuz Cuma günü Saat: 10:00- 15:00’da sona erecektir. Kayıtlarını tamamlayan veliler ve öğrencilerimize gönderilecek bilgilendirme mesajına göre kurslarımız başlayacaktır.

Seydişehir Yaz Spor Okulu eğitimleri 4 Temmuz Pazartesi  günü başlayacak 5 Eylül de sona erecek.

Profesyonel antrenörler eşliğinde eğitimlerin verileceği yaz spor okullarında Taekwondo, Halter, Badminton, Okçuluk, Masa Tenisi, Hentbol, Karate, Yüzme Judo, Güreş, Futbol, Basketbol, Voleybol, Muay Thai, Kort Tenisi,olmak üzere toplam 15 branşta eğitim verilecek.

Amaçlarının gençlerin yaz tatillerini daha verimli geçirmeleri için sportif faaliyetlere özendirmek olduğunu kaydeden Başkan Tutal; “ pandemi nedeni ile ara verdiğimiz yaz spor okullarımıza yeniden başladık. İlçemiz sportif faaliyetlerde Konya genelinde adından söz ettiren bir ilçe konumunda.  Sportif faaliyetlerimize ve sporcu gençlerimize sporu sevdirmek ve bu konuda kendilerini geliştirip ilerlemelerini sağlamak amacıyla yaz spor okulumuzdan birçok sporcumuz, kulüp bünyesinde lisanslı sporcular oldu. Seydişehir sportif faaliyetlerde başarılı bir ilçe. Spora ve sporcuya her zaman önem veriyor ve kendilerini destekliyoruz. Amacımız Seydişehir Belediyesi olarak gençlerimize sahip çıkmak ve sportif eğitimi yaygınlaştırmak" ifadelerini kullandı.