BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL MÜSABAKALARI BAŞLIYOR

Yazdır / Tarih: 2022-06-14

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenecek olan Geleneksel Başkanlık Kupası Voleybol turnuvası fikstür çekimleri takım temsilcilerinin katılımı ile tamamlandı.

Seydişehir Belediyesi Düğün Salonunda fikstür kuraları yapılan 9 takımın katıldığı turnuvada yaklaşık 100 sporcu ter dökecek.

Kura yöntemiyle belirlenen fikstüre göre 9 takımın yer aldığı sıralamada 3 grup yarışacak. Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvasının açılış maçı 17 Haziran Cuma günü Saat:17.30’da   Akçalar Spor ile Zincirlitaş Yün Spor  arasında Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecek.

Seydişehir Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği Başkanlık Kupası turnuvalarının birlik, beraberlik ve kardeşlik havası içinde geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal  “Küresel salgın dolayısıyla 2 yıl ara verdiğimiz Geleneksel Başkanlık Kupası turnuvalarımıza bu yıl kaldığımız yerden devam ediyoruz. Seydişehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz voleybol turnuvalarımıza vatandaşlarımızın kardeşlik duygusu içerisinde yoğun bir katılım gösteriyor. Amacımız Seydişehir'de yaşayan hemşehrilerimizin yoğun iş temposundan uzaklaşarak, kendilerine vakit ayırıp sosyal faaliyetlerde bulunabilecekleri imkanlar oluşturmaktır. Düzenlemiş olduğumuz turnuvalarla birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk bağları kuvvetleniyor, kaynaşma duyguları pekişiyor. Turnuvaya katılan takımlarımıza başarılar diliyorum" ifadelerinin kullandı.