KAYMAKAM PİŞKİN VE BAŞKAN TUTAL KARNE HEYECENINA ORTAK OLDU

Yazdır / Tarih: 2022-06-17

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İhsan Tekin İlk ve Orta Okulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

İlçe Kaymakamı Pişkin ve Belediye Başkanı Tutal'ın katıldığı karne dağıtım programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’da eşlik etti.

Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan ve karnelerini dağıtan ilçe protokol üyeleri, öğrencilere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalıştıklarını kaydetti.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı karne heyecanı yaşayan öğrenciler İlçe Protokol Üyelerinin elinden karne almanın mutluluğunu yaşadı.

Yaz tatillerini dinlenerek, eğlenerek, kitap okuyarak belgeseller izleyerek ve  çeşitli kurslara giderek vakitlerini değerlendirmelerini kaydeden Kaymakam Pişkin” hedeflerinin her zaman yüksek tutun. Lise hayatınızda geleceği daha çok merak eden kurgulayan gençler olun. Asla başaramayacağız kelimesine hayatınızda yer vermeyin” ifadelerini kullandı.

Hayalleriniz daima büyük olsun, düşünen, üreten, okuyan, bireyler olun başarı sizi mutlaka bulacaktır diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Sizler ne kadar iyi yetişir, kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz ülkemiz de o kadar gelişecek, o kadar iyi yerlere gelecektir. Bunu sizler yapacaksınız. Bizler yerimizi sizlere bırakacağız. Ben bu duygu ve düşüncelerle hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi.

Karne dağıtım töreni sonrasında İlçe Protokol üyeleri öğrenciler ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.