SEYDİŞEHİR'DE HALK KONSERİ

Yazdır / Tarih: 2022-06-20

Seydişehir Belediyesi tarafından “Seydişehir Söylüyor” Halk Konseri düzenlenecek.

Seydişehir Belediyesi tarafından 26 Haziran Pazar günü saat 20:00’da Milli İrade Meydanında düzenlenecek olan Seydişehir Söylüyor Halk Konseri ücretsiz olacak.

Farklı yaş guruplarından öğrenci ve müzik severler  sahne alacağı Halk konserinde sevilen türkü ve şarkılar seslendirilecek

Tüm vatandaşların bu ücretsiz sanat etkinliğine davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediyemiz kültür sanat etkinlikleri kapsamında  faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Seydişehir’de müzik sanatı ile uğraşan müzikseverlerle birlikte düzenlemiş olduğumuz 26 Haziran Milli İrade Meydanındaki gerçekleştirilecek olan Halk konserimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerini kullandı