BAŞKANLIK KUPASI VOLEYBOL MAÇLARINDA HEYECAN BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2022-06-20

Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası, 9 takımın katılımıyla başladı

Seydişehir Belediyesi Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Başkanlık Kupası Voleybol karşılaşmaları, Atatürk Spor Salonunda devam ediyor.

Coşkulu seyircisi ve taraftarı ile turnuvanın ilk müsabakasına  çıkan Akçalar Spor- Zincirlitaş Yün Spor’un karşılaştığı maçta sporcuları ziyaret eden Başkan Tutal, tüm sporculara başarılar diledi.

Başkan Tutal, Turnuvanın birlik ve beraberliğe vesile olması amacıyla böyle bir organizasyonu başlattıklarını belirterek, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile uzak-yakın şehrin farklı mahallelerinden 300’ü aşkın oyuncunun katıldığını kaydetti.

Başkan Tutal, 9 takımın yer aldığı turnuvada kura çekimi ile fikstürünün belirlendiğini ve toplam 13 karşılaşma yapılması planlandığını söyledi. Takımlara başarı dileklerinde bulunan Başkan Tutal, müsabaka öncesinde takımları ziyaret ederek tüm sporculara başarılar diledi.

Başkanlık Kupası Futbol turnuvaları Cumartesi - Pazar günleri hariç hafta içi her gün Saat:17.30 – 18.45 'de Atatürk Kapalı Spor Salonunda  oynanacak. Turnuvalar Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacak