AÇIK HAVA SİNEMASI TAM NOT ALDI

Yazdır / Tarih: 2022-07-06

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği açık hava da gerçekleştirilen sinema gösterimi vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle izlenildi.

Milli İrade Meydanında gerçekleştirilen açık hava sineması etkinliğinde “Çanakkale Son Mektup” filmi vatandaşlardan tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

Açık hava etkinliklerinin yıl boyu devam edeceğini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “ilçemiz genelinde sosyal ve kültürel etkinliklerimize devam ediyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığımız ve Konya Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz açık hava sineması etkinliğimizde “Çanakkale Geçilmez” diyerek ülkemizi işgal etmeye çalışan düşmanlara karşı birlik ve beraberlik içerisinde verdiğimiz eşsiz mücadelenin anlatıldığı “Çanakkale Son Mektup” filmi, büyük bir ilgiyle izlendi. Bu vesileyle açık hava etkinliklerimiz yıl boyunca devam edecek. Açık Hava Sinemamızın gösteriminde emeği geçen Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.