CANLI HAYVAN PAZARI DUALARLA AÇILDI

Yazdır / Tarih: 2022-07-08

Seydişehir Belediyesine ait Canlı Hayvan Pazarı’nın açılışı İlçe Müftüsü Adem Bebek’in duasıyla açıldı.

Başkan Mehmet Tutal, meclis üyeleri ile birlikte pazara gelen vatandaşları ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Kurban Bayramı, sadece bir ibadet değil, aynı zamanda merhamet ve rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun en üstlere çıktığı önemli günlerdendir. Bugün de birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde canlı hayvan pazarımızın açılışını dualarla hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Şimdiden tüm satıcılarımıza helalinden bol kazançlar diliyor, alıcı kardeşlerimize de hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyor, bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Bayram da kesimhanenin aktif olarak çalışacağını ve veterinerlik hizmetinin verilip, görevli veteriner tarafından kurbanlıkların gebelik kontrollerinin yapılacağını, baskül, vinç, et için temiz poşet gibi ihtiyaçların da karşılanacağı belirtildi.

Açılışa, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, İlçe Müftüsü Adem Bebek, belediye meclis üyeleriyle, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu başkanları ve vatandaşlar katıldı.