BAŞKAN TUTAL MESAİ ARKADAŞLARI İLE BAYRAMLAŞTI

Yazdır / Tarih: 2022-07-18

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bayram tatili sonrasındaki ilk mesai gününde çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı.

Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelen Başkan Tutal, mesai arkadaşlarıyla bayramlaştı, kolay gelsin dileklerini iletti.

Bayramların, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günler olduğunu kaydeden Başkan Tutal; bu vesile ile başta çalışma arkadaşlarım ve aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin kurban bayramını tebrik ederim. Nice bayramlarda beraber olabilmeyi temenni ediyorum" dedi.

Seydişehir'in gelişmesi, güzelleşmesi ve ilerlemesi için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Bayramlar bir fırsattır. Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günlerdir. Birlik ve beraberlik duygularının hat safhaya ulaştığı, sevenlerin buluştuğu, küskünlerin barıştığı, şefkat dolu günlerin en hayırlılarından olan Kurban Bayramı, aynı zamanda paylaşmak demektir. Kurban Bayramı’nın bizi birbirimize daha çok kenetleyeceğine, birlik ve beraberliğimizi daim kılacağına inancımız tamdır. İlçemize vermiş olduğumuz tüm hizmetlerde olduğu gibi büyük bir özveriyle çalışan tüm personellerime gönülden teşekkür ediyorum. Hepinizin fedakarlıkları ve gösterdiği gayret en büyük takdiri hak etmektedir. Bayram boyunca mahallelerimizde temel belediyecilik çalışmalarımızda herhangi bir sorun yaşanmadı. Her bir çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.