EKİPLER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2022-07-25

Seydişehir Belediyesi ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekiplerin, asfalt serim çalışmaları yanında, park, bahçe, sokak ve caddelerde yama, asfalt, kaldırım, drenaj çalışmalarına da devam ettiklerini kaydetti.

Asfalt serim çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç duyulan birçok sokak ve caddede yama, parke yol, kaldırım çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Belirlediğimiz program dahilinde merkez ve kırsal mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmalarımıza, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve en güzel hizmeti sunmak için hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Altyapı kapsamında sathi kaplama, yol genişletme, asfalt serimi, asfalt tamiri, parke taş döşeme gibi konularda çalışmalarımız devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da altyapıda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her mahallemizde farklı bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri ve istekleri doğrultusunda gerçekleşiyor. İlçenin tamamında yoğun bir tempo ile sürdürülen çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Kullandığımız altyapı malzemesi ve parke taşlarında yüksek kaliteye önem veriyoruz. Çalışmalarımız sezon boyunca devam edecek. Amacımız tüm mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmaktır” ifadelerini kullandı.