CUMHURİYET BAŞSAVCISI ÖZKUBAT’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2022-07-26

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, görevine başlayan Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesiyle Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Kadir Yalçın Özkubat’ın göreve başlaması nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül ile   makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Başkan Tutal, göreve başlaması nedeniyle Cumhuriyet Başsavcısı Özkubat’a görevinde başarılar dileyerek atamaların Seydişehir için hayırlara vesile olmasını diledi.

Ziyarette görüş alışverişinde bulunan Tutal, Atalay ve Gül,  Özkubat ile Seydişehir ile ilgili konularda bilgi alışverişinde bulundu.