SEYDİŞEHİR'DE ŞEHİRİÇİ DOLMUŞLAR DENETLENDİ

Yazdır / Tarih: 2022-07-28

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri şehir içi dolmuşları denetledi.İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ile birlikte Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ana arter caddeler üzerinde belirli noktalarda eş zamanlı olarak şehir içi dolmuşları denetlendi.

Zabıta ekipleri ve polisler denetimler sırasında evrak kontrolü,  yolcu kapasitesi durumu ve dolmuş içindeki kurallara uyulup uyulmadığı konusunda denetleme yaptı.

Kurallara aykırı davranan araç sürücüleri ve yolcular  bu konuda uyarıldı.