30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları başladı.

Belediye Meydanında düzenlenen ve on binlerce kişinin katıldığı Zafer Bayramı  kutlamalarının ilk gününde Furkan Ergun,  Morton Müzik Orkestrası öğrencileri  ve Efsane 90’lar Seydişehir’de sevenleri ile  buluştu.

Festivalde  ilk olarak sahne alan Furkan Ergun, Morton Müzik Orkestrası öğrencileri birbirinden güzel şarkılarıyla hayranlarını coştururken daha sonra Efsane 90’lar sahne aldı.
90'lı yılların ünlü sanatçıları Zafer Peker, Şahsenem, Hazal, Seçil unutulmayan ve hayranlıkla dinlenen parçaları seslendirirken Sunucu Murat Makar da  seyircilerden büyük alkış aldı.
Festivale katılanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarımız 4 gün devam edecek. Sahne alan tüm gruplarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerime, hoş geldiniz dileklerimi iletiyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.


Konserin son bölümünde Efsane 90'lar sahneye hep birlikte çıkarak son şarkılarını seslendirdiler. İzleyenler de sanatçıların şarkılarına eşlik ederek çoşkulu bir gece yaşadı.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları ikinci gününde belediye meydanında gündüz çocuk etkinlikleri, saat 20.00 itibariyle Merkez İlkokulu önünde başlayacak olan Fener Alayı’nın akabinde ise belediye meydanında Seydişehir Musiki Derneği ve Sümer Ezgü Konseri ile devam edecek.

DİĞER HABERLER
ASIM CENGİZ HUZUREVİ’NİN BAKANLIĞA DEVRİ TAMAMLANDI

ASIM CENGİZ HUZUREVİ’NİN BAKANLIĞA DEVRİ TAMAMLANDI

Seydişehir Belediyesi ve Cengiz Holding işbirliğiyle tamamlanan Asım Cengiz Huzurevi binasının tahsisi  Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne yapıldı.   Devir işleminin gerçekleştiğini kayded...

DEVAMINI OKU

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Mevlid Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Ustaoğlu mesajında, Âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) düny...

DEVAMINI OKU
BAŞKAN USTAOĞLU, ZABITA PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

BAŞKAN USTAOĞLU, ZABITA PERSONELİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

 Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta Müdürlüğünde görev yapan mesai arkadaşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.  Başkan Ustaoğlu, 7 gün 24 saat esasıyla büyük b...

DEVAMINI OKU