EKİPLERİMİZİN İŞ TEMPOSU YOĞUN

Yazdır / Tarih: 2020-06-01

Seydişehir Belediyesi ekipleri çalışmalarına yoğun bir tempoyla sürdürüyor.
Altyapı, asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ekiplerimiz havaların ısınması ile birlikte asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarına hız verdi" dedi.
Ekiplerin merkez ve kırsal mahallelerde asfaltlama programında yer alan bölgelerde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Başkan Tutal; ekiplerimiz merkez ve kırsal mahallelerde hemşehrilerimize en iyi hizmeti verebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin sahada çalışıyorlar.
Şehrin muhtelif mahallelerinde proje çalışmaları, asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, Park-Bahçe çalışmaları, altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal, "2020 yılı içerisinde programa alınan bütün altyapı ve üst yapı çalışmaları, belediyemizin bütün imkanları seferber edilerek son suratle devam etmektedir. Halkımıza layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehrimizi modern bir kente dönüştürmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz" dedi.
Başkan Tutal; " Hizmetlerimizi vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapmaktayız. Halkımızdan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Asfalt çalışmamız ile birlikte, eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme , ayrıca ilaçlama faaliyetlerimiz devam etmektedir. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde sürmekte. Ekiplerimiz her mahallemizi şantiye alanına çevirerek, hemşehrilerimizin gece gündüz dualarını alabilmek için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.