OTOPARKLARDA ÜCRETLİ DÖNEM BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2020-06-01

Covit - 19 salgını nedeniyle ücretsiz hale getirilen Otopark ücretleri 01 Haziran 2020 tarihi normalleşme süreci ile yeniden başladı.
Şehir merkezinde caddelerin kenarına gelişi güzel araç parklarının önüne geçmek ve trafiğin rahatlatılması amacıyla ücretli yol kenarı otopark uygulamasını hayata geçirilmişti.
Tüm Dünya'yı etkisi altına alan Koronavirüs salgını ile geçici olarak durdurulan ücretsiz otopark çalışması 01 Haziran Pazartesi günü normalleşme takvimi kapsamında yeniden başladı.
Başkan Tutal; Eski Jandarma kavşağında başlayarak, Atatürk Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Eski Garaj Kavşağı ve Sadi Irmak Caddesini kapsayan ana caddelerinde ücretli otopark uygulamasına geçildiğini kaydetti.