NORMALLEŞME SÜRECİNDE İŞLETMELERE DENETİM

NORMALLEŞME  SÜRECİNDE  İŞLETMELERE DENETİM
Yazdır / Tarih: 2020-06-03

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan kafeterya, restoran ve kahvehanelerde denetim gerçekleştirdi.
Türkiye genelinde COVİD-19 salgının etkisinin azalmasının ardından başlayan normalleşme sürecine ilişkin Seydişehir Belediyesi ekipleri toplum sağlığı tedbirlerini artırdı.
Tek kullanımlık ürünlerden sosyal mesafe kuralına, masalar arasında bir buçuk metre açıklıktan hijyene kadar detaylı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, işletme sahiplerini uymaları gereken kurallar hakkında da bilgilendirdi.
Belediye Başkanı Tutal, normalleşme süreci ile birlikte yeni açılan işletmelerle ilgili olarak ilçe genelinde yoğun çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, " öncelikli olarak yeni açılan iş yerlerimizde vatandaşlarımızın sağlığı için dezenfeksiyon önceliğimiz. Ekiplerimiz yaptıkları denetimlerde işletme sahiplerimize ve çalışanlarına sosyal mesafe, hijyen başta olmak üzere uyulması gereken kurallar konusunda bilgiler verdi. Koronavirüs salgını sona erene kadar ekiplerimiz denetimleri devam edecek " dedi.