BELEDİYEDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA EL DEZENFEKTANI

Yazdır / Tarih: 2020-06-05

Salgın tehdidinin ilk günlerinden itibaren ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına büyük önem veren Seydişehir Belediyesi şehir içi halk otobüsleri girişine yerleştirdiği dezenfektanlar ile vatandaşların hem el hijyenini hem de araç içi hijyenini sağlıyor.
Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı Seydişehir Belediyesi ilçe genelinde aldığı önlemleri artırıyor.
Başkan Tutal, toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalan vatandaşların , otobüse binerken ve inerken el dezenfektanı kullanarak seyahat edecekleri kaydetti.
Koronavirüs salgınına karşı halk sağlığını korumak adına tüm imkanlarını seferber ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Belediye olarak halkın sağlığına önem veriyoruz ve her türlü gücümüzü, imkanımızı salgın hastalıkla mücadele için seferber ettik. Bu nedenle de toplu taşıma araçlarımızda gerekli olan dezenfeksiyon işlemlerinin yanı sıra halkımızın sağlığını korumak için her aracımıza ayrı ayrı el dezenfektanı koyduk, ilaçlamalarını yaptık. Böylece yolcularımız araçlara binerken ve inerken ellerini dezenfekte ettikten sonra kendi kişisel koruyucu hijyenlerini yapmış olacaklar " dedi.
Covit-19 mücadele kapsamında araçların sürekli dezenfeksiyon yapıldığını belirten Başkan Tutal; Hemşehrilerimizin sağlığı ve güvenliği için ne gerekiyorsa yapıyoruz, vatandaşlarımızın toplu ulaşım araçlarında sosyal mesafe kurallarına uymalarını ve maske takmalarını rica ediyoruz. Kurallara uyulması halinde tüm hemşehrilerimiz gönül rahatlığı ile seyahat edebilirler. Panik yok, tedbir var. Aldığımız önlemler ve tedbirlerle en yakın zamanda salgının üstesinden geleceğiz inşaallah " şeklinde konuştu.