KOMEK İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2020-06-07

Seydişehir Belediyesi tarafından yer tahsisi yapılan ve inşaat çalışmaları devam eden Komek binası tasarruf tedbirleri kapmasında durdurulmuştu.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Tasarruf Tedbirlerin kaldırılması ve Koronavirüs salgını normalleşme süreci ile KOMEK İnşaat çalışmalarının yeniden başladığını kaydetti.
Konya Büyükşehir ve Seydişehir belediyelerinin işbirliğiyle yapılacak Seydişehir KOMEK binasının sosyal ve kültürel mekanlar anlamında önem arz ettiğin kaydeden Başkan Tutal; "belediyemizden tahsis ettiğimiz 4 Bin 368 metrekarelik alanda yapımı devam eden Komek binamız, 606 metrekare oturma alanı olan ve yaklaşık 1604 m2 kullanım alanı, içerisinde konferans salonu, idari birimler, meslek edindirme , yabancı dil, mefruşat , kurslarımız ile hemşehrilerimizin istediği meslek edindirme kurslarımız bulunacak. Yapımı tamamlanacak olan KOMEK binamız ilçemizin sosyal hayatı için önemli katkı sağlayacak" dedi.