ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2020-06-09

Seydişehir Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ekiplerin yol yapım ve onarım çalışmalarının şehrin farklı noktalarında devam ettiğini kaydetti.
Ekipler Hacıseyitali Mahallesi 153073, 153074 sokak ile Yenicami Mahallesinde bulunan 154503, 153504,153505, 153960 sokak ve İbrahim Hakkı Çelebi Caddesinde sıcak asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.
Merkez ve kırsal mahallelerde asfaltlamayı öncelikli hizmetleri arasında gördüklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal ; Birçok cadde ve mahallemizde sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarımız yoğun bir tempo içerisinde devam ediyor. Bu sezonda gücümüz yettiğince tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Hedefimiz her mahalleye, her caddeye, her sokağa aynı hizmeti götürmek. Gerek yolları bozulan ve gerek ulaşımın zorlanıldığı yollar gerekse de yeni yollarda hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha rahat ve daha konforlu bir yaşam sunabilmek. Seydişehir merkez ve kırsalda yüksek standartlarda yol ve kaldırım çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.