BAŞKAN TUTAL'DAN İŞYERİ YANAN ESNAFA ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2020-06-10

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bankalar Caddesinde meydana gelen yangında işyeri zarar gören esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Bankalar Caddesinde önceki gün meydana gelen yangında Ömer Faruk Doğan'a ait elektrikçi dükkanında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıkmıştı.
İtfaiye ekipleri ve çarşı esnafının müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü. Maddi hasarın oluştuğu işyerini Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ziyaret etti.
Tutal , işyeri sahibi Ömer Faruk Doğan'a ve çalışanlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.