BAŞKAN TUTAL’DAN JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

Yazdır / Tarih: 2020-06-14

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Jandarma Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Tutal; Milletimizin gönlünde önemli bir yere sahip olan, birlik bütünlüğün ve vatan topraklarının korunmasında ülkemizin her köşesinde fedakârca ve cansiperane görev yapan Jandarma Teşkilatımızın başarılı çalışmaları takdire şayandır”dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Jandarma Teşkilatı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri, üstün hizmet anlayışıyla, başarıyla yerine getirmektedir.
Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, “Önce insan” diyerek ve “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışına sahip olarak, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir.
Özellikle kırsal kesimlerde güven, huzur ve asayişin sağlanmasında önemli roller üstlenen kahraman Jandarmamız üst düzey eğitimli personeliyle dosta güven düşmana korku salmaktadır. Ülkemizin birliğine ve dirliğine karşı gerçekleştirilen bölücü terör faaliyetleri karşısında büyük kahramanlıklarla yapılan operasyonlarda da önemli bir görev üstlenen Jandarma teşkilatımızın yürüttüğü çalışmalar takdire şayandır.
Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıldönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle , kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor, görevlerini başarıyla sürdüren kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan güç kuvvet diliyorum.” dedi.