DAHA GÜZEL BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yazdır / Tarih: 2020-06-16

Seydişehir Belediyesi ekipleri, ilçe geneli ve kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmalarla parke ve kaldırım bordür taşı döşeme faaliyetlerini sürdürüyor.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'in merkez ve kırsal mahallelerinde 2020 yılı içerisinde ekipler tarafından yürütülen parke taş çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.
Ekipler kırsal mahallelere modern ve estetik bir görünüm kazandırılması için çalışmalarına devam ediyor.
Kırsal mahallelerde 7 bin 200 metrekarelik alanda kilitli parke taş döşeme çalışmalarının yanı sıra, bordur, tretuvar ve drenaj çalışmalarınında devam edeceğini kaydeden Başkan Tutal; “Birçok mahallemizde ekiplerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Seydişehir Belediyesi olarak, Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz yoğun çalışmaktadır. Birimlerimiz ve ekiplerimiz şu an merkez ve kırsalda gerek altyapı, gerek asfaltlama, gerekse kilitli parke taş yapımı çalışmaları ile hizmetlerine devam etmektedir" dedi.
Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahallelerin daha modern bir görünüme kavuşacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "ulaşımın olduğu her bölgemizde hizmetimize devam ediyoruz. Mahallelerimizden bize gelen istek veya belediye olarak gördüğümüz her soruna çözüm bulmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.