SOKAK HAYVANLARI UNUTULMUYOR

Yazdır / Tarih: 2020-06-18

Seydişehir Belediyesine bağlı ekipler, çöp toplama alanında bulunan sokak hayvanlarına mama kapları ve mama bıraktı.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi olarak imkanlar dahilinde sokak hayvanlarımıza sahip çıktıklarını, onlar için daha iyi yaşam koşulları sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.
Başkan Tutal; “ Belediyemiz bu kapsamda birçok yerde sokak hayvanları için yaptığı bazı uygulamalarına yenilerini ekleyerek devam ediyor. Ekiplerimiz ile birlikte, çöp toplama alanında bulunan sokak hayvanlarımız için yeni mama kapları ve su kapları bıraktık” dedi.
Sokak hayvanları, kediler ve kuşlar için uygulamalarına yenilerini ekleyerek çalışmalarına devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “imkanlarımız ölçüsünde sokak hayvanlarımıza sahip çıkmaya, onların beslenmelerine özen gösteriyoruz. Koronavirüs salgını nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarımız için harekete geçerek, ilçe genelinde belirlenen noktalara düzenli olarak mama ve su desteği sağladık. Çöp toplama alanımızda bulunan mama kaplarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyoruz” dedi.