KAYMAKAM ERDOĞAN VE BAŞKAN TUTAL MUHTARLARLA BULUŞTU

Yazdır / Tarih: 2020-07-10

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Mahallelerinin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında muhtarlarla istişareler gerçekleştiren Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kırsal ve merkez mahalle muhtarlarının talep ve isteklerini dinledi.
Belediye Düğün Salonunda sosyal mesafe kurullarına uyularak gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar, MEDAŞ Sorumlusu Şerafettin Demirci, Belediye Birim Müdürleri ve muhtarlar katıldı.
Kırsal ve merkez mahallelerde belediyecilik hizmetlerine aralıksız devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ekiplerimiz 55 mahallemizin tamamında çalışmalarına belirli bir program dahilinde devam ediyor. Her mahallemize eşit hizmet götürüyoruz. Bazı mahallelerimizde yapılması gereken hizmetin gerekliliği ve aciliyeti olduğu durumlarda istisnalar oluşabiliyor. Bu nedenle şu ana kadar yaptığımız çalışmalarımızda sizler bizleri anlayışla karşıladınız. Bizlerde sizlerin talep ve isteklerini yerine getirdik. Ben hepinize bize vermiş olduğunu destek ve yardımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hepimiz hizmet etmek için çalışıyoruz. İlçemizi eksiklerini ve ihtiyaçlarını birlikte çözeceğiz “dedi.
Pandemi sürecinde kırsal ve merkez mahallelerde istişarelerde bulunduklarını kaydeden Kaymakam Aydın Erdoğan; “Koronvirüs salgını süresince Belediye Başkanımız ile birlikte sizlerin yanında olmaya çalıştık. Biz burada bir ekibiz, bir aileyiz. Çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Pandemi sürecinde Vefa Destek Gurubu olarak çok güzel bir çalışma örneği sergiledik. Birlik ve beraberlik içerisinde Belediyemiz, siz muhtarlarımız, STK’larımız ve kamu kurumlarımızla ihtiyaç sahiplerimize ulaştık. Ben çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte vatandaşlarımıza hizmet için çalışıyoruz. Kurum amirlerimiz buradalar sormak istediğini sorularınızı, isteklerinizi ve taleplerinizi kendilerine iletebilirsiniz” şeklinde konuştu.
Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mahalle muhtarlarını tek tek dinleyerek, sorunları, istekleri ve talepleri hakkında bilgi aldı.