Yaralı leyleğe zabıta ekipleri sahip çıktı

Yazdır / Tarih: 2020-07-17

Seydişehir’e bağlı Ortakaraören Mahallesinde vatandaşlar tarafından bulunan yaralı leyleğe Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri sahip çıktı.
İlçeye bağlı Ortakaraören Mahallesi'nde kanadından yaralı olduğu için uçamayan leyleği gören vatandaş, Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü arayarak bilgi verdi.
Belediye Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, mahalleye giderek yaralı leyleği vatandaştan alarak, Seydişehir Belediyesi Veteriner Hekimi Bünyamin Yavuz'a götürerek tedavi ettirdi.
Yaralı alarak tedavi işlemlerini gerçekleştiren Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ekiplerimiz yaralı leyleği alarak gerekli tedavileri yaptırdı. Ben ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum “dedi.
Tedavisi yapılan yaralı leylek daha sonra zabıta ekipleri tarafından Beyşehir Doğa Koruma ve Milli Parklar Mühendisliği ekiplerine teslim edildi. Leyleğin tedavisinin ardından yeniden tabiatı bırakılacağı öğrenildi.