SEYDİŞEHİR MİLLET BAHÇESİ YAPIMINA BAŞLANDI

Yazdır / Tarih: 2020-07-21

Yapımı ve ihalesi TOKİ tarafından tamamlanan Seydişehir Millet Bahçesi 126 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yapımına başlanılan Millet Bahçesinin 300 iş günü içerisinde tamamlanacağını kaydetti.
Nevzat Bey tepesinde Güngör Tarım İnş. San. VE Tic. A.Ş. tarafından yapılacak olan Millet Bahçesi projesinde Kafeterya, Kütüphane, Sosyal Donatı Alanları, Konferans Salonu, Tenis Kort, Voleybol, Basketbol, Futbol sahaları, Millet Kıraathanesi, yürüyüş parkuru, dinlenme ve piknik alanları, Oyun Gurupları ve Botanik Bahçesi ihalede belirtilen 300 günlük süre içerisinde tamamlanacak.
Çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ihalesi 20 Şubat’ta yapılan Millet Bahçemizin çalışmalarına başlandı. Millet Bahçemizin yapımı yaklaşık bir yılda tamamlanacak. Projenin teslim süresi 300 gün. Bu süre sonunda inşallah halkımızın kullanımına açacağız. Millet Bahçesinin Seydişehir’e yapılması konusunda bizlere desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum diye konuştu.
Millet bahçesi yapımı konusunda teknik bilgiler veren Güngör Tarım İnş. Ve San. Tic. A.Ş. Yetkilisi Devrim Bayrak; Millet Bahçesinin yapılacağı alanda ilk kazmamız vuruldu. İşyeri teslimi yapıldı.
Seydişehir Millet Bahçesi yapım çalışmalarımız başladı. 20 Şubat tarihinde ihalesi yapılan, 1 Haziran’da sözleşmesi imzalanan alanımızın iş bitim süresi 300 iş günü. Yaklaşık maliyeti 27.844.000.00 TL olan Millet bahçemizi olası bir aksilik yaşanmaması halinde belirtilen iş günü içerisinde tamamlayarak teslim edeceğiz “dedi.