BAŞSAVCI VE AĞIR CEZA REİSİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yazdır / Tarih: 2020-07-22

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) yaz kararnamesiyle Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Durmuş Ali Koca ve Ağır Ceza Reisi Mehmet Kahyaoğlu, göreve başlaması nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Tutal, makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın Cumhuriyet Başsavcısı Koca ve Ağır Ceza Reisi Kahyaoğlu ’u ziyaretinde AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay eşlik etti.
Başkan Tutal ilk olarak göreve başlaması nedeniyle Cumhuriyet Başsavcısı Koca’ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunup görevinde başarılar diledi. Ziyarette görüş alışverişinde bulunan Tutal ve Koca, Seydişehir ile ilgili konularda bilgi paylaştı.
Daha sonra Başkan Tutal ve Atalay Ağır Ceza Reisi Mehmet Kahyaoğlu ve Hakim Mustafa Temiz’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunurken, çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.